Zmaj Jovina na St.Aer postaje bulevar

ZAVRŠEN PROJEKAT ZA NOVU ULICU NA STAROM AERODROMU
Zmaj Jovinu pretvaraju u bulevar
Predsjednik Mjesne zajednice Stari aerodrom Velimir Vlahović saopštio je da će Ulica Zmaj Jovina biti pretvorena u bulevar sa četiri trake.
- Upoznati smo da je projekat prošao reviziju i da je sve spremno da ova ulica bude pretvorena u bulevar sa četiri trake - rekao je Vlahović.
Vlahović se nada se da će Ulica Miloša Obilića na Starom aerodromu biti asfaltirana.
- Prije nekoliko dana razgovarali samo sa Nadom Mugošom, direktorom Agencije za izgradnju i razvoj Podgorice, koja je obećala da će pronaći sredstva za asfaltiranje ove ulice. Prije 15-ak dana asfaltirana je Ulica Radovana Zogovića u dužini od 150 metara. Nakon toga smo razgovarali sa Nadom Mugošom i dobili obećanje da će se iznaći sredstva da se asfaltira poslednja, dosad nezavršena Ulica Miloša Obilića i uradi fekalna kanalizacija u Bohinjskoj i dijelu Ulice Miloša Obilića za koje su urađeni projekti čime bi na Starom aerodromu konačno bio riješen problem fekalne kanalizacije - rekao je Vlahović.
Vlahović dodaje da je u Ulici cara Lazara juče počelo postavljanje rasvjete.
- Na sastanku sa sekretarom za komunalne poslove i saobraćaj Miomirom M. Mugošom dogovoreno je da se u Ulici cara Lazara postavi rasvjeta. Ti radovi su juče počeli. Takođe, dogovorena je izgradnja rasvjete i u Ulici neznanih junaka - naveo je predsjednik MZ Stari aerodrom.
N.S.

Comments